Vés al contingut
1

El PSC Maresme presenta l’Oficina Parlamentària

PSC Maresme.

 

És una iniciativa per apropar-se al ciutadà i canalitzar les seves propostes a través dels diputats i diputades del PSC a les diferents institucions. Vol ser «nexe entre els ciutadans i grups municipals amb el Consell Comarcal, Diputació de Barcelona, Parlament de Catalunya i Congrés dels diputats».


 

La presentació ha estat a càrrec del Primer Secretari del PSC Maresme i Alcalde de Mataró, David Bote, la Portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, la Diputada al Congrés Lidia Guinart, el Portaveu del PSC al Consell Comarcal, Ernest Suñé, i el coordinador de l’Oficina Parlamentària, Soufian Laroussi.


 

Objectius de l'Oficina Parlamentària

- Poder canalitzar les propostes i iniciatives dels grups municipals a través dels representants parlamentaris.

- Recollir les propostes dels ciutadans i concretar-les en propostes i iniciatives de la comarca per ser traslladades als diferents àmbits, segons correspongui (Consell Comarcal, Diputació, Parlament o Congrés).

- Atendre als maresmencs i maresmenques d'una forma personalitzada, propera i directa per conèixer millor les seves propostes, inquietuds, dubtes o suggeriments.

- Donar a conèixer als ciutadans els diferents treballs, propostes d'interès general i del Maresme que fan els diputats i diputades i els consellers comarcals del PSC.

- Posar en marxa pla de visites comarcal.


1