Vés al contingut
1

Xavier Amor ha participat al congrés del PSOE a València

Redacció / ACN . Fotos: PSC

 

El primer secretari del PSC de Pineda i alcalde pinedenc, Xavier Amor, ha participat al Congrés del PSOE a València aquest cap de setmana. Xavier Amor ha estat junt amb la delegació del PSC, encapçalada per Salvador Illa. El 95% dels delegats han votar a favor de la nova executiva proposada per Pedro Sánchez, en un Congrés en què ha consolidat el seu lideratge al capdavant del PSOE.


 

El president espanyol, Pedro Sánchez, ha tancat aquest diumenge el 40è Congrés Federal del PSOE amb una reivindicació dels valors de la socialdemocràcia: la "solidaritat", la "igualtat" i la "llibertat" que –ha dit- han marcat la resposta dels socialistes a la crisi. Ha contraposat aquestes polítiques a la tasca de la dreta i la ultradreta que "qüestionen la legitimitat del govern" i el sistema democràtic. En aquest marc ha promès abolir la prostitució i derogar la reforma laboral del PP i la Llei mordassa.

Sánchez ha reivindicat les figures de Felipe González i de José Luis Rodríguez Zapatero, i s'hi ha comparat quan ha explicat que ells també van ser acusats per l'oposició de voler trencar Espanya. En contraposició a la dreta i la ultradreta, va dir que li critiquen els seus esforços per "cohesionar" Espanya des del "diàleg" i la "convivència", que són els conceptes –"i no la desqualificació" que garanteixen la continuïtat d'Espanya, segons va dir Pedro Sámchez.

 

1