Vés al contingut
1

L'oposició presentarà una moció que demana «l'estabilització dels treballadors/res interins»

Foto d'arxiu

 

Els grups municipals d’ERC-JuntsxPineda, Pineda en Comú i EM-JuntsxCatalunya han fet un comunicat anunciant que presenten al Ple d'octubre una moció «relativa a l’estabilització dels empleats i empleades públiques interines de llarga durada de l’Ajuntament de Pineda». La moció s'ha consensuat per les tres forces sindicals de la Mesa General de Negociació de l’Ajuntament de Pineda amb CCOO, UGT i Intersindical.

Segons asseguren els partits signants, la moció «vol donar suport als treballadors i treballadores que han garantit amb la seva feina l'interès general de la ciutadania de Pineda, però també es demana una actitud prudent que necessàriament passa per avaluar la situació en el conjunt de les mesures estructurals que cal dur a terme per a complir els compromisos amb Europa».

També diuen que «l'Ajuntament de pineda no ha implementat a dia d'avui cap mena de mesura o cautela adreçada a evitar el cessament de tot treballador o treballadora temporal fins que no es comprovi si el seu nomenament o contracte és abusiu». Els punts de la moció demanen que el Ple de l’Ajuntament de Pineda declari públicament el seu suport a tots els empleats i empleades públiques temporals de llarga durada, d'aquesta i d'altres administracions públiques.

També demana que s'aturin tots els processos selectius convocats fins l’aprovació de l'anomenada 'Llei Iceta'.