Vés al contingut
1

Mare Nostrum organitza un nou cicle de conferències

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

L’Associació Cultural Mare Nostrum organitza a partir d’aquest divendres un nou cicle de conferències a 2/4 de 8 de la tarda al Centre Cultural. De nou l’entitat compta amb la participació del divulgador musical i músic Joan Vives per començar el cicle aquest mateix divendres, en que parlarà de Clara Shumann, la gran dama del piano. Anna Ortega, presidenta de Mare Nostrum ha dit que amb aquesta xerrada volen donar visibilitat al paper de la dona compositora.

 

La conferència és a 2/4 de 8 de la tarda al Centre Cultural, amb entrada gratuïta. Només cal anar una estona abans per poder accedir al teatre.


 


 

Conferències al CCR amb entrada gratuïta


 

El cicle de conferències seguirà el 22 d’octubre amb l’arqueòleg pinedenc Joan Garriga. Farà la xerrada 'Pineda, Ibers i Romans'. El dia 12 de novembre el professor, advocat i tècnic polític Eduard Ibáñez centrarà la seva conferència en el desaparegut Arcadi Oliveres i la seva passió per la justícia i la pau. Tancarà el cicle de conferències el divulgador astronòmic pinedenc Gilbert Blanken el dia 26 de novembre amb una xerrada sobre estels, planetes i el pati de darrera.


 

Les conferències es faran els divendres a 2/4 de 8 de la tarda al Centre Cultural i l’entrada és gratuïta. Cal anar una mica abans que comenci la xerrada i l’ús de la mascareta és obligatori.


 

 

1