Vés al contingut
1

El 25 d'octubre es començarà a administrar la vacuna contra la grip i la tercera dosi de la Covid-19 a majors de 70 anys

Fins al moment s'han administrat ja les vacunes contra la Covid a la gent gran que viu a les residències i el 25 d'octubre es començarà a administrar als majors de 70 anys que fa sis mesos van rebre la segona dosi.


 

Més recursos per a detectar diagnòstics

També ha afirmat que s'incrementarà tota la capacitat per recuperar el diagnòstic i el tractament que no s'ha fet durant la pandèmia. Ha recordat que fins ara la Covid ha estat "la malaltia" i ha confiat que passi a ser una malaltia més que no obligui a centralitzar tots els recursos en ella. Ha afegit però que calen més recursos.


 

Més recursos per la salut mental

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon ha assegurat que la salut mental és la prioritat de la conselleria i que per això ja s'han posat en marxa diverses mesures i es continuarà fent. En aquesta línia, la incorporació de 150 psicòlegs per reforçar la infermeria i en el marc d'un treball comunitari. Aquests aniran a les zones més deprimides social i econòmicament. L'objectiu és que hi hagi un d'aquests professionals per equip d'atenció primària l'any vinent.