Vés al contingut
1

Campanya de fora estocs a Pineda amb botigues al carrer i outlet de la Fundació El molí d’en Puigvert

Foto: Ràdio Pineda

 

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 


 

Aquest dissabte Pineda celebrarà una nova edició del fora estocs per a dinamitzar el comerç i pugin oferir al seu públic productes de final de temporada a preus molt atractius. A més, per potenciar aquesta activitat, els comerços que s’han adherit a la campanya oferiran els seus productes a peu de carrer. En total hi participaran 15 comerços i també s’han organitzat tallers per a infants a plaça Espanya i animació itinerant al matí i la tarda. Ho ha explicat la presidenta de Gent de Pineda Maribel Granados.

 

 

Aquest any i com a novetat, la regidora de Comerç de l'Ajuntament de Pineda Sònia Moraleda ha dit que la plaça de les Mèlies acollirà l’espai d’outlet de la Fundació «El molí d’en Puigvert». La fundació és una entitat d’iniciativa social i sense ànim de lucre, orientada a la inserció laboral i social de persones amb trastorns de salut mental. El seu objectiu és contribuir a que la persona amb malaltia mental millori les seves competències professionals i pugui incorporar-se al món del treball de forma normalitzada, així com contribuir al canvi en la percepció que la societat té de les persones afectades per una malaltia mental.

 

 

La campanya s’organitza conjuntament entre l’Ajuntament de Pineda i l’Associació de Comerciants Gent de Pineda.

 

 

2

Maribel Granados, presidenta de Gent de Pineda i Sònia Moraleda, regidora de comerç de l'Ajuntament de Pineda

 


 

El comerç de Pineda surt al carrer

Aquest dissabte el comerç pinedenc de Gent de Pineda sortirà al carrer amb la campanya que porta per nom 'Batega amb el comerç'. Hi haurà botigues al carrer i parades a Plaça Espanya, amb tallers infantils de les 11 a la 1 i per la tarda fins a 2/4 de 8, també es farà una cercavila dels Petits Musicae i l'actuació del grup Fanatix a la plaça Espanya.

 

També hi participarà la Fundació Molí d'en Puigvert i hi haurà més sorpreses. Té el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

 


 

1