Vés al contingut
1

Pineda i Tordera impulsen un programa de consolidació i millora de la competitivitat empresarial

 

 

    L’Ajuntament de Pineda i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona impulsen un programa especialitzat en la consolidació empresarial i orientat a la millora de la competitivitat de les empreses. Les actuacions que s’inclouen en aquest programa són l’assessorament especialitzat i personal en eixos centrals empresarials: finances (accés a finançament, anàlisi d’endeutament, anàlisi de viabilitat), operacions (millores en la producció, costos, preu, marges, fluxos,...) i màrqueting i digitalització (estratègia digital de l’empresa). A més a més també es proposa un programa formatiu i especialitzat en temes estratègics, operatius i digitals.

     

    Punt d’atenció a l’emprenedor, viver d’empreses i Reempresa

    Al mateix temps aquests els dos ajuntaments segueixen oferint serveis a l’empresa des del Centre Innova a Pineda i des del Centre de Promoció Econòmica a Tordera. Entre aquests destaquen programa Reempresa, que facilita la compra i venda d’empreses, el viver d’empreses on les empreses poden ubicar-se els seus primers anys de vida i el punt d’atenció a l’emprenedor.

     

    Per a més informació podeu contactar amb el Centre Innova (C. Torres Quevedo 16, Pineda de Mar) al 937671560 (ext. 4301) o innova@pinedademar.org o amb el Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera (Camí Ral 174, Tordera) al 937642816 o a promocioeconomica@tordera.cat