Vés al contingut
1

El pinedenc Sergi Mateo pot arribar a la seva casa de La Palma per salvar algunes pertinences

Foto. Cendra al pati de casa seva. Sergi Mateo.

 

AQUÍ POTS VEURE EL VIDEO

 

El pinedenc resident a La Palma, Sergi Mateo, ha explicat a Ràdio Pineda que ha pogut accedir a casa seva, acompanyat de la UME, per recuperar el cotxe de la seva dona, roba i objectes personals. Ens ha enviat aquest vídeo, on es veu també la proximitat del volcà en erupció. Casa seva, a Los Llanos de Aridane, està colgada de cendra, però està apartada de la direcció on està baixant la lava del volcà. Tot i així, Sergi Mateo ens ha explicat que la situació és de perill.


 

Sergi Mateo Vila és un pinedenc que fa sis anys que viu a La Palma, la illa on ha esclatat el volcà del Parc Nacional de Cumbre Vieja. Sergi Mateo ha explicat que algunes carreteres estan tallades. En el seu cas, ha dit que «podrà salvar la seva casa però molts veïns ho han perdut tot i molts pagesos també han perdut els camps i les zones per a ramats». Ha explicat que «els veïns de La Palma lamenten que els espectadors de la televisió ho vegin com un espectacle quan en realitat, per ells és una desgràcia» i que trigaran mesos a tornar a la normalitat. Ha dit que «l'explosió ha estat molt a prop de casa seu».

Ara mentrestant, viu a casa d'uns familiars de la seva dona ja que tampoc pot viure en una casa que li va oferir el seu cap de la feina on treballa.