Vés al contingut
1

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, inaugurarà la 40ena edició de la Fira de Calella i l'Alt Maresme

 

Foto. Fira de Calella i l'Alt Maresme.
 

L’esdeveniment acollirà activitats, tallers i actuacions musicals homenatjant Europa, Amèrica, Àsia i Catalunya, on destaca el concert de clausura de Roger Mas, que presenta el seu nou disc Totes les Flors.

Calella commemorarà el 23, 24, 25 i 26 de setembre el 40è aniversari de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, un esdeveniment que durant anys ha mostrat productes i cultura popular i tradicional dels Països Catalans; sumant-hi cultures vingudes d’arreu del planeta.


Amb la celebració d’aquestes quatre dècades de la fira, l’Ajuntament ha decidit retre un homenatge a totes les ciutats, països i indrets que en els últims anys han sigut protagonistes de l’esdeveniment. Així doncs, enguany, amb l’eslògan “40 anys al món”, les activitats giraran al voltant de quatre racons principals: Europa i la mediterrània (23 de setembre), Amèrica amb Xile, l’Havana i Veracruz (24 de setembre), Àsia (25 de setembre) i Catalunya (26 de setembre).
 
La
inauguració tindrà lloc el 23 de setembre a les 17 h i anirà a càrrec del President de la Generalitat, Pere Aragonès. Després de l’obertura oficial, tindrà lloc el concert d’Anda-Lutz, amb el músic occità Guillaume Lopez. L’artista, net de republicans espanyols exiliats a Tolosa de Llenguadoc, proposa un viatge musical de l’Europa continental fins al Magreb, passant per terres mediterrànies de la Península Ibèrica. Ho farà acompanyat de tres músics més: Thierry Roques a l’acordió, el marroquí Saïd El Maloumi a les percussions i a la veu, Nicolas Gardel a la trompeta.


 

La fira es celebrarà al Passeig de Manel Puigvert.