Vés al contingut
1

El govern pinedenc del PSC proposa una nova subvenció a la taxa d’escombraries pel sector industrial i d’allotjaments turístics

 

Foto d'arxiu

 

El govern municipal de Pineda portarà al ple municipal del mes de setembre la proposta d’una nova subvenció de fins a un 30% de la taxa d’escombraries comercial i industrial. En aquest cas es podrien acollir a aquest nou ajut empreses del sector industrial municipal i també d’establiments d’allotjaments turístics. Aquesta mesura que es va portar a la Taula de Reconstrucció té com a objectiu pal·liar la càrrega impositiva suportada en aquest període de crisi generada per la pandèmia.


 

La dotació pressupostària inicial serà de 80.000 €

Un cop aprovades les bases de la nova subvenció i s’aprovi la convocatòria, les empreses que compleixin tots els requisits podran beneficiar-se de, com a màxim, un 30% de l’import liquidat de la taxa d’escombraries del 2021. Aquest ajut segueix la línia del que s’aprovà ara fa un any i que també va retornar fins a un 30 % d’aquesta taxa a empreses del municipi que s’havien vist obligades a tancar per les mesures de restricció contra la Covid-19 durant l’any 2020.