Vés al contingut
1

Comença la tramitació de l’adhesiu de resident temporada 2022

 

  • Aquesta setmana comença el repartiment a domicili dels adhesius de les persones que paguen l’impost de circulació a Pineda.

  • També s’inicia el procediment de renovació, via correu electrònic o presencial per aquelles persones que compleixen alguna de les casuístiques.


 

Aquesta setmana s’inicia el repartiment de l’adhesiu resident per la zona verda temporada 2022 per aquelles persones que paguen l’impost de circulació a Pineda de Mar. El nou adhesiu serà vàlid des de l’1 de gener de 2022 fins al 31 de desembre de 2022. La duració de la nova temporada serà de 12 mesos per tal d’ajustar el període a l’any natural i a la meritació de l’impost de circulació. Es preveu que aquest repartiment s’allargui uns 10 dies. Es demana que si alguna persona paga l’impost i no rep l’adhesiu, a partir del 4 d’octubre envii un correu electrònic a info@viapunt.cat exposant el seu cas.


 

Renovacions i noves altes en altres casos

L’adhesiu resident també està disponible per aquelles persones que, tot i que no paguen l’impost de circulació a Pineda de Mar, si que compleixen altres condicions com són: pagar IBI al municipi, canviar l’impost de circulació a Pineda, treballar per compte aliè al municipi o tenir-hi un negoci, estar empadronat a Pineda amb vehicle d’empresa, renting o leasing o bé tenir un familiar de primer grau empadronat amb una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%.


 

Com tramitar les renovacions i altes noves

A partir del 22 de setembre es començaran a tramitar les renovacions. Es plantegen dos opcions:


 

  • Opció 1. Tramitació no presencial. Via correu electrònic

    • Enviar un correu a info@viapunt.cat amb assumpte: renovació i matrícula del cotxe. Només cal indicar el DNI del titular de l’adhesiu i la matrícula del vehicle.

    • En 48-72h es rebrà el la confirmació amb el número de compte per fer l’ingrés. A la transferència s’ha d’indicar la matrícula com a concepte.

    • Un cop rebut l’ingrés, rebrà un correu de confirmació de quan pot venir a recollir l’adhesiu a l’ajuntament.


 

  • Opció 2. Presencial

  • Caldrà demanar cita prèvia. L’horari serà de 16:15 a 19:30


 

El nou adhesiu de la temporada 2022 és vàlid a partir de l’1 de gener de 2022. Fins llavors es manté l’adhesiu de la temporada passada.