Vés al contingut
1

Martí Làzaro i Lluna Martí del Montpalau Team guanyen la 42ena Matagalls Montserrat

 

Foto. Martí Làzaro (arxiu)

 

Escolta aquí l'entrevista


 

És un travessa de 83 quilòmetres de distància que enllaça el Montseny amb Montserrat i que té 2300 metres positius i 2700 metres negatius de desnivell. Els dos membres de l'Escola de Muntanya de Pineda han guanyat l'absoluta masculina i femenina. Martí Làzaro ha fet un temps de 7hores 54 minuts, i Lluna Martí un temps de 9,52. Hi han participat 1500 corredors en una versió més reduïda per la situació encara de pandèmia.

Martí Làzaro i Lluna Martí han explicat que «la cursa els ha anat molt bé i han pogut fer una molt bona marca». Han estat entrenant durant tot l'estiu en llarga distància i també en alçada per tenir resistència física i mental. També han explicat que «la travessa és molt bonica i recomanen fer-la, encara que sigui caminant».

Han explicat que «l'entrenament és molt important i també ho és l'alimentació».  També han explicat que tenen altres reptes en ment, com ara travesses d'alta muntanya i proves amb BTT en format travessa de diverses jornades. També lideren l'escola de muntanya Montpalau Team amb activitats tot l'any i extraescolars.

 

1
Foto. Martí Làzaro

 

 

1