Vés al contingut
1

La NII al seu pas per Pineda ja nota la reducció de vehicles després de la supressió del peatge de la C32

 

Fotos. ACN


 

L'Alt Maresme viu de manera desigual els efectes de l'alliberament del peatge. S'esperen resultats a llarg termini i les dinàmiques. Segons els primers estudis, la imatge de la NII al seu pas per Calella és pràcticament la mateixa i els resultats s'esperen "a llarg termini".

Sí que s'ha notat a Pineda, sobretot en sentit nord. Abans molts vehicles en sentit nord sortien al Rierany dels Frares per estalviar-se el peatge de Santa Susanna, però ara continuen a la C32 fins a Tordera. S'ha notat sobretot pel que fa als camions i es notarà sobretot en hores punta, o el pas d'autocars de turistes, entre altres.

Un projecte dibuixa un nou accés a la C32 al sud de Calella que faria que molts vehicles deixessin de passar per la NII i creuar Calella.


L'enllaç de Pineda
Pel que fa a l'enllaç pendent que Territori preveu construir a Pineda de Mar per enllaçar amb la C-32 en sentit Barcelona, l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit a l'ACN que caldrà "estudiar-lo molt". Amor recorda que en el punt on està previst hi ha també l'entrada al parc natural del Montnegre i el Corredor.

A nivell municipal, el consistori té un projecte per fer un vial per a vianants i un carril bici i la idea de l'alcalde és que en aquest nou enllaç es pugui incorporar al projecte local.

 

1