Vés al contingut
1

Viatja fins a Estambul amb bicicleta per recollir diners per reforestar una zona incendiada de Huelva

Fotos: Ràdio Pineda, Hilandomapas i Marta Vázquez

 

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Marta Vázquez i Anna Lluis

 

Ràdio Pineda ha parlat amb Marta Vázquez, una noia de Huelva que ha fet aturada a Pineda, i que està fent un llarg viatge amb bicicleta fins a Estambul amb l’objectiu de recollir diners per reforestar una zona incendiada d’una serra de Huelva.

 

1

Marta Vázquez el dia que va començar el viatge a Cueva de la Mora, la zona on es va iniciar l'incendi. Foto: Marta Vázquez

 

 

 

Marta Vázquez és a Pineda a casa d’una pinedenca amiga seva, l’Anna Lluis, i hem pogut parlar amb les dues. Marta Vázquez ha explicat que el viatge forma part del projecte ‘Por Piñones’ però a més ha dit que el viatge té altres implicacions personals com el fet de viatjar sola com a dona i de fer-ho d’una forma sostenible.

 

2

La pinedenca Anna Lluis i Marta Vázquez als estudis de Ràdio Pineda

 

 

Per col·laborar amb el projecte ‘Por piñones! Marta Vázquez ha explicat que cada un dels 8 mil quilòmetres que fa són financiables amb un euro. Quan tinguin els diners, dedicaran un 75% a reforestar i a construir un viver i el 25% restant anirà destinat a cobrir despeses del viatge. Tota la informació i per fer les donacions al web: www.hilandomapas.com. Al perfil d'Instagram d'Hilandomapas Marta Vázquez publica el dia a dia del seu viatge.

 

Podeu escoltar l’entrevista a Marta Vázquez i a la pinedenca Anna Lluis al web de Ràdio Pineda www.radiopineda.cat al servei de Ràdio a la carta.