Vés al contingut
1

Informació sobre restriccions al trànsit amb motiu de la Festa Major de Pineda


 

Dijous 26/08/2021

A partir de les 18 h prohibició d'estacionament de vehicles al carrer Antoni Doltra, Davant de l'Església de Santa Maria. A partir de les 20:00 hores es tallarà el trànsit de vehicles en sentit Pineda centre. Actes de Festa Major Repicada de Campanes i Encesa del Campanar.

A les 19 hores es tallarà el trànsit a l'Av. Montserrat, entre la plaça de l'Estació i el carrer Ignasi Iglesias,  fins la 1 hores aproximadament.

A les 21:00 Hores es tallarà al trànsit el carrer Balmes a l'alçada del Carrer Moragas i Barret. Concert del grup Cachitos de Centauro.


 

Divendres 27/08/2021

A partir de les 6 hores prohibició d'estacionament de vehicles i talla de trànsit al carrer la Noguera per instal·lació d'un tobogan gegant.

A partir  de les 9 hores es tallaran els accessos a la plaça Catalunya en motiu d'actes de Festa Major infantils.

A partir de les 19 hores es tallarà el trànsit al carrer Balmes a l'alçada del carrer Moragas i Barret per concert de tarda de l'Orquestra Maravella.

A les 19 hores es tallarà el trànsit a l'Av. Montserrat, entre la plaça de l'Estació i el carrer Ignasi Iglesias,  fins la 1 hores aproximadament.

A partir de les 16 hores prohibit l'estacionament a l'Av. Montserrat amb Plaça sant Pere Pescador. Motiu Sardanes.

 

A les 22:30 hores es tallarà el trànsit al carrer Balmes a l'alçada del carrer Moragas i Barret per concert de nit de l'Orquestra Maravella.


 

Dissabte 28/08/2021

A partir de les 7 hores prohibició d'estacionament als carrer Roig i Jalpí, Carrer de la Vila, Plaça de les Mèlies i carrer Moragas i Barret, entre el carrer Major i la Plaça d'Espanya. A partir de les 10 hores hi haurà restriccions de circulació i desviaments provisionals de trànsit per facilitar el pas de corredors. Motiu Curses Populars.  

A partir de les 19 hores es tallarà el trànsit al carrer Balmes a l'alçada del carrer Moragas i Barret pel concert del Pot Petit.

A les 22:30 hores es tallarà el trànsit al carrer Balmes a l'alçada del carrer Moragas i Barret pel concert Tribut al 80'S.

 

Diumenge 29/08/2021

A partir de les 11 hores es tallaran els accessos a la Plaça de l'Ajuntament per actes de Festa Major.

A partir de les 19:30 hores es tallarà el trànsit al carrer Balmes a l'alçada del carrer Moragas i Barret pel concert de l'orquestra Rosaleda.

En tots els actes es restablirà el trànsit el més aviat possible.

Us recordem que el passeig Marítim, entre la Plaça de l'Estació i l'Av. Tarongers està tallat al trànsit per la fira d'atraccions fins el dimarts 31 d'agost.


 

Parquímetres

Els parquímetres divendres i dissabte, no són de pagament en ser dies festius a Pineda. Diumenge es considera diumenge normal.