Vés al contingut
1

Sopa de Cabra ha tancat l'Arts d'Estiu amb el concert '30 anys Ben Endins'

 

El públic que va omplir la platea va cantar totes i cadascuna de les cançons de Sopa de Cabra, de la primera a l'última. Ha estat un tancament perfecte per una desena edició de l'Arts d'Estiu que ha tingut molt bona acollida de públic, que ha exhaurit les entrades a molts dels concerts.


Sopa de Cabra va encetar l'espectacle amb Tot queda igual, tot un himne de la banda, i va continuar amb èxit rere èxit de la seva discografia. No hi van faltar temes mítics com Bloquejats, Mai trobaras, El carrer dels Torrats o el No tinguis pressa. Finalment van arribar temes com L'Empordà, El boig de la ciutat, Si et quedes amb mí i moltes altres. Però a la part final del concert tampoc no hi van faltar cançons com Seguirem somiant, El far del sud, Si et va bé o Camins, que va tancar l'espectacle.

El públic va sortir entusiasmat del concert i la gent que omplia el village no va parar de cantar també totes les cançons.

 


 

God Save The Queen, la millor banda del món tribut a Queen, actuen a Pineda

Un espectacle de dues hores de durada i canvis constants de vestuari en què God Save The Queen han exhibit la seva energia desbordant i la seva gran posada en escena. Fins i tot el cantant de la banda té una gran semblança física i vocal a Fredy Mercury. A Pineda no hi han faltat temes com We Will rock You, i We are the Champions, It's a kind of magic, o també el famós Radio ga ga, Bohemian Rhapsody entre altres. Així fins a dues hores de durada.


L'espectacle ha traslladat els espectadors a un concert de Queen amb tota la seva potència.

 

 

El village ha obert les seves portes aquest diumenge

Malgrat que no hi havia concert programat a l'Arts d'Estiu sí que ha obert el village amb música dins del recinte. Aquesta darrera nit també ha tingut molt bona acollida de públic i també un gran nombre de famílies amb infants petits.

Organitza Arts d'Estiu, amb The Project, i el Centre Cultural i Recreatiu. Té la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda, el Ministeri de Cultura, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.