Vés al contingut
1

Sopa de Cabra porta a Pineda l'espectacle '30 anys Ben Endins' amb les entrades exhaurides

 

El concert és dissabte a la nit a l'Arts d'Estiu i porta un espectacle basat en el seu treball 'Ben endins', que va ser un directe mític gravat ja fa 30 anys. No hi falta cap dels himnes d'aquesta banda gironina que ha fet cantar generacions. És el disc en català més venut de la història amb cançons com ara L'Empordà, El boig de la ciutat, Si et quedes amb mí i moltes altres. Però a la part final del concert tampoc no hi falten cançons com Camins, El far del sud o cercles, entre altres.

El públic no pararà de cantar totes les seves cançons. Serà un tancament de luxe per l'Arts d'Estiu en un concert que promet ser mític a Pineda.

 


 

El village obre les seves portes diumenge

Malgrat que no hi ha concert programat a l'Arts d'Estiu sí que es mantindrà obert el village amb actuacions dins del recinte. Recordeu que té control d'aforament.


 

1
 


 

Stay Homas actuen a l'Arts d'Estiu amb les entrades esgotades

Han presentat la seva gira 'Agua' que ha esgotat les entrades a molts dels seus concerts. A més, la gira els porta arreu de Catalunya però també del conjunt de l'Estat espanyol i altres països i ciutats com a París, Londres, Brusel.les o Bogotà, entre altres. Temes en català i castellà, que han tingut un fort ressò mediàtic. Va néixer arran de la pandèmia i van assolir un gran popularitat a les xarxes a Catalunya però també arreu del món. Viuen junt en un pis a Barcelona i el seu nom 'Stay Homas' és una derivació fonètica de 'Queda't a casa'.

Les seves cançons han tingut moltes col.laboracions i tot plegat va ser molt visitat a les xarxes socials.

Han venut totes les entrades per la seva actuació de Pineda.


 

El village té control d'accés

El muntatge s'ha fet a la zona on habitualment es fan les barraques de la Festa Major de Pineda. Pel que fa al 'village', es permet l'entrada al màxim de persones que permeti el Procicat. Es paga un tiquet de 3€ d'entrada que dóna dret a una consumició, i es pot accedir a escoltar el concert des d'allà, i també s'hi fan actuacions abans i després del concert, i s'hi pot trobar restauració i moda.

Obriran a les 7 de la tarda per la gent que tingui l'entrada, i si l'aforament del concert és complet, un cop el públic hagi entrat al concert, s'obrirà el Village a tothom amb el tiquet de consumició. Això també permetrà tenir un control d'accés a les instal.lacions. Hi pot haver un màxim de 1700 persones al village.


 

En el cas dels concerts amb totes les entrades venudes no es podrà obrir el village a persones que no tinguin entrada. Un cop comenci el concert a les 10 de la nit, i per tant, el públic sigui dins de la platea, sí que es podrà obrir el village a un màxim de persones que podran escoltar l'actuació des del village.


 

Organitza Arts d'Estiu, amb The Project, i el Centre Cultural i Recreatiu. Té la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda, el Ministeri de Cultura, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.