Vés al contingut
1

La Fundació Obra de Maria fa entrega avui d'un camió amb elevador hidràulic a la Creu Roja de l'Alt Maresme

 

Foto. Fundació Obra de Maria

 

Escolta aquí l'entrevista a Joan March

 

El nou camió donarà una millor resposta a les entregues de menjar per a famílies necessitades. L'entrega es fa aquest dimecres al Rebost Solidari de Pineda al carrer Salvador Genís i Bech. La Fundació Obra de Maria té la seva seu a Calella, just a l'església del mateix nom. Des de la seva creació ha fet donacions econòmiques a Creu Roja, Caritas de Pineda i Caritas de Calella i també a l'Associació Amics de l'Hospital Sant Jaume. En aquest cas en concret, la donació és de 35.000€ destinats a la compra del camió amb elevador hidràulic.


 

La Fundació Obra de Maria

El seu president és Joan March i ha explicat que la Fundació fa poc temps que s'ha creat i ha comprat les instal.lacions tant de la residència de gent gran, com de la pròpia església. La residència ha estat cedida a una empresa privada que la gestiona segons els preceptes de la Fundació Obra de Maria. Joan March ha dit que «tenen molts projectes per fer per donar suport a la societat». Joan March ha dit que «és un projecte ambiciós i ara han volgut oferir el seu suport en un moment com aquest en que hi ha moltes dificultats».

També ha dit que «estan il.lusionats en tirar endavant el projecte i poder donar suport a altres entitats i aportar solidaritat en valors». L'entrega del camió es fa aquest dimecres a les 5 de la tarda al Rebost Solidari.


 

Patronat de la Fundació Social Obra de Maria

Joan March i Naspleda, president

Joaquim Pons, vice-president

Pere Aragonès i Poch, tresorer

Francesc Arcas Ruscalleda, secretari

Carmeta Aragonès, vocal