Vés al contingut
1

Arts d'Estiu 2021 a Pineda de Mar ja porta venudes 12.000 entrades de les 16.000 disponibles

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Som a menys d'un mes del Festival Arts d'Estiu que es celebra a Pineda del 3 i el 14 d'agost i alguns concerts ja han penjat el Sold Out, és a dir, ja tenen totes les entrades venudes: Estopa, Sergio Dalma, God Save The Queen i Stay Homas ja han venut les 1400 entrades que permeten les mesures actuals, amb un 70% d'aforament màxim. El ritme d'entrades va molt bé, i des de l'organització estan satisfets de la bona acollida que està tenint el Festival, tal i com ha dit a Ràdio Pineda Xevi Gómez, director artístic d'Arts d'Estiu.

 

La venda d'entrades oficial és a www.artsdestiu.com, la que ofereix el preu mínim garantit i assegura que sigui vàlida. Totes les entrades són de seient i per les característiques i aforament no caldrà portar cap test d'antígens ni certificat de vacunació. A data d'avui, sí que s'haurà de portar mascareta.


 

Xevi Gómez ha dit que «el nombres de persones permeses al Village estarà limitada al que permeti el Procicat». Es pagarà un tiquet de 3€ per la consumició, i es podrà accedir a escoltar el concert des d'allà, i també hi haurà actuacions abans i després del concert, restauració i moda. Obriran a les 7 de la tarda per la gent que tingui l'entrada, i si l'aforament del concert és complet, un cop el públic hagi entrat al concert, s'obrirà el Village a tothom amb el tiquet de consumició.

 

Durant l'entrevista també ha recordat que el Village i l'escenari es situaran als terrenys on s'hi celebren les barraques de Festa Major, més a prop del mar. Per tant, ja no ocuparan els terrenys coneguts com La Llàntia, de l'edició de 2019. Organitza Arts d'Estiu, amb The Project, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Pineda.

 

2