Vés al contingut
1

EM-Junts pregunta al ple sobre la fira d'atraccions de la Festa Major i demana més mesures per reduir les molèsties als veïns

 

Foto. Gooble Wiew

 

Noemí Llorens, d'En Marxa Junts per Catalunya, va dir en el ple que alguns veïns del Passeig Marítim es queixen de les molèsties de la fira d'atraccions de la Festa Major. Va demanar regular la fira i fer complir la normativa per reduir les queixes. La regidora de Presidència Sílvia Biosca ha dit que «cal buscar un equilibri, cal fer complir l'ordenança, i poder fer la fira». Va explicar que «faran complir els horaris sobretot pel que fa a la música però actualment no hi ha un lloc alternatiu per fer aquesta fira que es fa només uns dies a l'any».

 

En el ple del mes de juny, el grup d'En Marxa Junts per Catalunya també ha demanat que Pineda pugui celebrar un congrés sobre el futur de les platges al Maresme, tal i com es va anunciar el 2020. Recordem que Xavier Amor va anunciar la proposta de fer un congrés a Pineda per parlar de la protecció del medi amb presència de totes les administracions com ara l'Estat, la Generalitat i fins i tot membres del govern francès per conèixer com es fan les coses allà. L'anunci es va fer en la celebració de la Taula Rodona sobre el futur de les platges, feta a Pineda a l'octubre de 2020. Noemí Llorens ha remarcat la importància de poder-lo celebrar i ho va dir en el ple municipal.  L'alcalde pinedenc Xavier Amor, ha respost que «es manté la intenció de fer-lo a Pineda però encara no hi ha data degut a la pandèmia». L'objectiu és fer-ho presencial -segons ha dit- i Pineda en vol ser la seu. Ha dit que «Pineda vol ser referent del debat sobre el futur de les platges i la desembocadura de La Tordera». El tema es va tractar al darrer ple municipal.

 

La regidora portaveu Noemí Llorens va demanar en el ple actualitzar el document del Pla d'Emergència de Pineda i posar-lo al dia. L'equip de govern ha informat que ho farà properament. També ha preguntat pels temes tractats a la Taula Comarcal d'Esports del Maresme celebrada a instàncies del Consell Comarcal del Maresme.

 

 

Noemí Llorens va tancar el seu torn tenint un record pels presos independentistes i el seu alliberament i va dir que «el seu grup d'EM-Junts i ERC-JxP van presentar una moció que no va ser aprovada en el seu moment, però espera que tot es posi a lloc».