Vés al contingut
1

Avís d'intents d'estafes per part de ciberdelinquents a abonats de Sorea-AGBAR

Comissaria de la Policia Local de Pineda. Foto: Arxiu Ràdio Pineda

 

La companyia SOREA-AGBAR ha informat de diversos incidents amb ciberdelinqüents han suplantat la identitat de l'empresa. Envien un correu electrònic fan una trucada telefònica en la que el ciberdelinqüent, identificant-se com a treballador de la societat, informa d’un presumpte canvi en el compte corrent i sol•licita que els pagaments que la seva entitat hagi de realitzar, d’ara endavant, es realitzin en aquest nou número de compte.

 

La Policia Local de Pineda ha fet difusió d'aquest avís i ho ha comunicat a Ràdio Pineda. En parla el caporal Ivan Saseras, que ha alertat que aquest modus operandi es repeteix en diversos tipus d'estafes. El caporal de la Policia Local ha recordat que, en cap cas, es donin dades quan es rep una trucada per telèfon o un missatge per correu electrònic.

 

En el cas de Sorea, en el supòsit de rebre algun tipus de comunicació sospitosa, demanen que s'informi a la companyia: Atenció al client AGBAR 93 495 35 40 / 900 405 070. Horari: De dilluns a divendres de 8:00h a 21:00h.