Vés al contingut
1

Tornen els assajos del més petits dels Castellers de l’Alt Maresme

 

Foto d'arxiu


 

Els assajos es fan els divendres a la tarda a l’escola Sant Jordi de Pineda. Els assajos es faran seguint els protocols elaborats per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, que han treballat conjuntament amb el PROCICAT i en el marc del Pla de represa de la cultura popular del Departament de Cultura de la Generalitat.

Per tant, neteja i desinfecció de mans i peus i de l’espai, l’ús de mascareta, un registre estricte dels assistents per facilitar la traçabilitat, i la priorització de l’activitat en espais oberts i ventilats com el pati de l’escola.


 

Els Castellers de l’Alt Maresme no assagen des del març de 2020. Fins ara ha estat impossible mantenir l’activitat castellera activa. La relaxació en les mesures i la elaboració de protocols exhaustius han permès plantejar la tornada als assajos en grups petits, de menys de 20 persones.

Les limitacions no fan possible encara la tornada dels adults de la colla. La colla espera centrar tots els esforços en la tornada dels més petits i esperar a que els grups puguin ser més grans per tal que tots els adults puguin tornar a assajar junts.

Els músics també tornen als assajos.