Vés al contingut
1

L'Ajuntament Pineda participa a l'entrega de nous distintius “Biosphere” a l'Hotel Taurus i les botigues herbes de Pineda

 

 

L'Ajuntament els ha felicitat «pel seu compromís amb la sostenibilitat» i també han renovat el segell, l’Oficina de Turisme, el Baby Center i el Mini Beach Club, juntament amb la platja dels Pescadors i la Riera. Mantenen el segell en el àmbit privat  AQUA Hotel Promenade, l’Hotel Sorrabona i el Xiringuito L'Escora.

Malgrat l’impacte que ha tingut en el turisme la pandèmia de la Covid-19, Pineda de Mar ha pogut renovar un any més el segell Biosphere pels seus equipaments turístics com l’Oficina de Turisme, el Mini Beach Club i el Baby Center. També mantenen aquesta distinció la Platja de la Riera i la Platja dels Pescadors.

 

1
 

 

1

 

El segell Biosphere

És un reconeixement del turisme sostenible de l’Institut de Turisme Responsable coordinat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona des de l’any 2017 i que, al Maresme, el gestiona el Consorci de Turisme. Amb aquest segell es vol posar en valor la gestió sostenible, la conservació mediambiental, la protecció cultural, el desenvolupament socioeconòmic i la satisfacció dels clients de destinacions, empreses i serveis relacionades amb el turisme.

Nous establiments amb segell compromesos amb el turisme sostenible

L’oferta turística d’un municipi no s’entén sense els seus establiments turístics: allotjaments, restauració, comerç i serveis. És per això que el segell Biosphere també s’obre a la participació de d’establiments privats. En aquest cas han obtingut per primera vegada la distinció Hotel Golden Taurus i les botigues Herbes Pineda Centre i Poblenou. Mantenen el segell l’Aqua Hotel Promenade, l’Hotel Sorrabona i el Xiringuito L’Escora.


 

En total, doncs, 11 equipaments i establiments de Pineda de Mar obtenen el segell de Biosphere.