Vés al contingut
1

L’Ajuntament de Pineda, Sant Cebrià, Sant Pol, Santa Susanna i Tordera posen en marxa el programa “Treball, Talent i Tecnologia»

 

Escolta l'entrevista a Jordi Masnou


 

El projecte pretén contribuir a la millora de les competències digitals de les persones i donar eines i recursos a les empreses per facilitar la seva transformació digital. Es fa a través de quatre línies d’actuació: coneixement de l’actiu tecnològic del territori (anàlisi i diagnosi); participació activa d’agents privats (aliances estratègiques); desenvolupament competencial de les persones (reduir el biaix digital) i acompanyaments a la transició digital de les empreses.

El regidor d'Empresa i Grans Projectes, Jordi Masnou, ha dit que «hi ha una suma d'esforços amb la resta d'ajuntaments i es busca millorar el nivell tecnològic de les empreses». El projecte ha de servir per facilitar la digitalització dels circuits administratius interns de les empreses del territori i millorar la relació amb clients i proveïdors.

S'ha fet una trobada virtual dels municipis implicats amb els regidors i les regidores, i personal tècnic implicat en el projecte per la transició digital de les persones, empreses i institucions.