Vés al contingut
1

Divendres es coneixerà la programació del Festival Arts d'Estiu 2021

 

Foto: Arts d'Estiu

 

El Festival Arts d'Estiu fa públic que celebrarà la 10ena edició. S'anunciarà oficialment divendres al migdia. Segons s'ha anunciat, es celebrarà la desena edició «amb la millor oferta musical, que l’ha posicionat com el festival de referència de la Costa de Barcelona». També asseguren que després de l’anul·lació de l’edició 2020, «Arts d’Estiu torna a aixecar el teló més reforçat que mai, amb el bagatge i l’experiència de l’èxit assolit al 2019» en que van vendre 35.000 entrades. També asseguren que tenen el suport institucional i popular, i s'adaptaran a les restriccions i a l’evolució de les mesures sanitàries.


Ja es coneixen els tres primers artistes que ja estaven contractats per l'edició de 2020 que no es va poder celebrar. Ja s'ha fet públic que Sergio Dalma actuarà el dijous 5 d'agost, Ara Malikian el divendres 6 d'agost i el grup Manel el 21 d'agost. Queda per conèixer la resta d'artistes de la programació.


 

El CCR dona llum verda a la continuïtat del festival

Recordem que l'assemblea del Centre Cultural ha acordat la continuïtat del Festival Arts d'Estiu. Segons ha pogut saber Ràdio Pineda, com a novetat, la productora TheProject que ja gestiona altres grans festivals, serà l'encarregada de gestionar el festival pinedenc, fent-se càrrec de totes les despeses i pagant uns imports variables per entrades venudes. Els altres coorganitzadors del festival són el Centre Cultural i Recreatiu i l'Ajuntament de Pineda.


 

Arts d'Estiu, entre el 3 i el 21 d'agost

La previsió és que el Festival Arts d'Estiu es faci del 3 al 21 d'agost, i la intenció seria mantenir-lo en la ubicació a primera línia de mar de la zona de la Platja dels Pins. El més probable que es faci a l'espai on es fan els concert de 'barraques' de la Festa Major. Això sí, només tirarà endavant si compleix amb totes les mesures i permisos necessaris, com ara el de Costes, que ha de demanar la productora.


 

També s'ha conegut que es mantindrà la zona del 'village' tot i que s'hi faran canvis en el seu funcionament, «tenint en compte també la situació de pandèmia». L'entrada a la zona del village podria ser de pagament amb consumició inclosa, i controlar també així l'aforament al sector.