Vés al contingut
7

Satisfacció entre llibreters i floristes de Pineda per Sant Jordi

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ els missatges de veu de Sant Jordi

 

 

Llibreters i floristes de Pineda han fet una valoració positiva de la diada de Sant Jordi d’aquest any. Malgrat les restriccions i mesures aplicades per la pandèmia, Pineda ha tornat a viure una diada plena de roses i llibres i també d’activitats per les escoles. El bon temps va acompanyar i convidar als ciutadans a sortir al carrer a comprar roses i llibres. Fins i tot, en alguns moments del dia, es van veure cues a les floristeries i a les llibreries per fer les compres. El llibre ‘Dones poetes de la Maresme’ es va exhaurir ràpidament i ja no quedava ni un sol exemplar a Pineda. La venda de roses també va ser un èxit i es van vendre totes. Nani Villén de la llibreria Mont d’Art ha dit a Ràdio Pineda que van viure la diada de Sant Jordi amb molta emoció.

 

1

Nani Villén propietària de la llibreria Mont d'Art

 

 

 

Javi Molero propietari de la llibreria l’Estel també s’ha mostrat molt satisfet de com han viscut el Sant Jordi, tenint en compte que l’any passat la diada va quedar deslluïda a causa del confinament i la pandèmia.

 

2

Javi Molero propietari de la llibreria l'Estel

 

 

I el florista Jordi Burjons també ha fet una valoració positiva de la venda de roses per Sant Jordi. Un any més, la rosa vermella ha estat la més demanada.

 

3

Jordi Burjons propietari de la floristeria Burjons

 

 

 

El Sant Jordi també s'ha celebrat a Pineda amb l’activitat «Una porta, un conte», on hi han participat nens i nenes de 3 a 10 anys de les escoles de Pineda. Els grups escolars que hi van participar es van trobar per les places de Pineda arbres amb un contacontes. Cada porta de cada arbre representava l’accés al món imaginari.

 

4

Els nens i nenes escolten amb atenció un conte a la Plaça Catalunya


 

 

I des de Ràdio Pineda, el Sant Jordi també va ser una jornada molt viscuda on vam emetre, durant la programació, missatges de veu d’oients i també d’entitats, escoles, instituts, residències de gent gran, comerços i artistes locals que volien felicitar el Sant Jordi a través del whatsapp de la ràdio. També vam fer un seguiment de la diada de Sant Jordi cada hora en punt amb informatius en directe des de diversos punts del municipi.

 

6

Pep Basart, Maria-Josep Hernàndez i Olga Diéguez

 

I al migdia, el programa 'Pineda es mou' presentat per Olga Diéguez va parlar amb autores de Pineda que han participat al llibre 'Dones poetes de la Maresme'

 

5

Anna Ortega, Jèssica Ayala, Teresa Cabello, Maria-Josep Hernàndez i Olga Diéguez al programa 'Pineda es Mou'