Vés al contingut
1

En Marxa-JxCat posa a la venda el llibre 'Petita història de Pineda' de Pilarin Bayés amb motiu de Sant Jordi

 

Foto: En Marxa-JxCat


 

En Marxa-Plataforma Democràtica per Pineda engega una iniciativa per vendre el llibre 'Petita història de Pineda' amb il.lustracions de Pilarin Bayés i la recerca històrica de Josep Ferrer. La regidora portaveu d'En Marxa-JxCAt, Noemí Llorens, ha dit que «volen celebrar Sant Jordi amb un llibre fet amb estima i sentiment de pertinença a Pineda, especialment orientat cap als nostres joves i infants».

El llibre es va editar fa anys i repassa en forma de conte infantil la història de Pineda des dels seus inicis fins a l'actualitat. També s'hi poden veure alguns personatges històrics que ha tingut la vila i s'hi poden reconèixer molts elements característics de Pineda i el seu entorn.

En total tenen un estoc de 60 llibres i ja se n'han venut una vintena. El preu del llibre és de 10€ i segons ha explicat Noemí Llorens, tots els beneficis es destinaran íntegrament a Càritas Santa Maria.

Podeu reservar el llibre enviant un wathsapp a 689 488 610, o a la seu del partit al Carrer Jaume Balmes 8, de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h fins el 22 d'Abril.

 

1