Vés al contingut
1

Els quatre càmpings pinedencs obren per Setmana Santa

La regidora de Comerç i Turisme, Sònia Moraleda, en la visita al Càmping Emmar

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Albert Salichs, propietari del càmping Emmar

 

Els càmpings pinedencs obriran les seves portes aquest cap de setmana, amb les festes escolars i posteriorment, els quatre dies festius. Obren els càmpings, però pel moment no obren els hotels, a l'espera de maig o juny. El propietari del Càmping Emmar, Albert Salichs, ha dit que «esperen una bona ocupació per Setmana Santa, tot i que hi faltarà el turisme estranger que ja arribava per aquestes dates». Ha afegit que tot el turisme serà català i per això no saben si podran continuar oberts passats els dies festius. També ha dit que «alguns turistes són 'campers' amb la furgoneta, però sobretot s'ocuparan els bungalows per a famílies». Albert Salichs ha dit que «hi ha molta incertesa en el sector, sobretot de cara a l'estiu perquè ningú sap si podran arribar turistes d'arreu d'Europa».

 

Ha dit que «Pineda és una destinació que ofereix tranquil.litat» i espera que «la vacunació sigui massiva per a poder obrir fronteres i ser més optimistes». Ha dit que «el sector està preparat per obrir però encara hi ha molta incertesa» i que «pel que fa a la temporada alta, estan a zero».

 

La regidora Sònia Moraleda visita aquests dies els càmpings de Pineda

 

La regidora de Comerç i Turisme, Sònia Moraleda, fa aquests dies una ronda de visites als càmpings pinedencs per conéixer de primera mà com arrenquen la temporada. Albert Salichs, del Càmping Emmar, ha dit que amb l'Ajuntament de Pineda hi ha «bona sintonia» i «tot el que es faci al poble és bo pel turisme» i ha dit que «sempre parlen amb els responsables de l'Ajuntament i estan força contents en les demandes que fan de la millora del municipi». Ha afegit que «Pineda no té oci nocturn i és una destinació important pel turisme que busca tranqui.litat, sobretot de gent gran i famílies».

 

1

 

 

1