Vés al contingut
1

Les Meliets estrenen l'espectacle 'Festival de Tardor Gent Gran amb Il·lusió'

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 


 

El grup de teatre Les Meliets estrena aquest diumenge el seu nou espectacle 'Festival de Tardor Gent Gran amb Il·lusió' i que també podreu veure el dimarts 8 de desembre a les 6 de la tarda al Centre Cultural. La companyia, formada per persones grans d'entre els 60 i els 80 anys, han preparat un programa molt variat de números musicals, alguns de més clàssics, altres amb tocs d'humor, també hi haurà sardanes, entre altres números.

 

Gabriela Surroca ha animat a tothom a venir al teatre. També ha afegit que han estat unes setmanes complicades ja que la majoria dels integrans del grup són persones grans.

 

 

L'espectacle 'Festival de Tardor Gent Gran amb Il·lusió' s'estrena aquest diumenge a les 6 de la tarda al Centre Cultural. També es podrà tornar a veure el dimarts 8 de desembre. El preu de l'entrada és de 7 euros que podeu comprar des d'aquest dijous i fins dissabte durant els matins d'11h a 13h a l'entrada del centre cultural. També podreu comprar l'entrada el mateix dia de la funicó una hora abans de l'espectacle.

 

2