Vés al contingut
1

La Taula de la Reconstrucció de Pineda per fer front a la Covid-19, crea la 'carta de serveis' que ofereix

Escolta aquí l'entrevista a Jordi Masnou

 

Foto d'arxiu

 

El regidor de la regidoria de nova creació, Jordi Masnou, ha dit que «arran de l'arribada de la Covid-19, tota l'acció política es veu emmarcada per la nova situació». La Taula de la Reconstrucció ja ha fet les primeres reunions. Jordi Masnou ha dit que la nova regidoria «vol aglutinar i vertebrar totes les actuacions ja fetes des de l'Ajuntament però també des d'altres sectors, com ara els sindicats i agents socials del Tercer Sector».

Durant la reunió s'ha decidit fer una memòria sobre tots els serveis que ja s'han activat des des tots els àmbits. Masnou ha fet referència «al que ja ofereix l'Ajuntament però també el que fan les entitats socials». Ha dit que «el document serveix per saber què s'ha fet fins ara i què es pot oferir en el futur».

El regidor ha dit que «els sindicats també s'han ofert a fer les tramitacions en aspectes laborals com els ERTOS o SEPES per les persones que ho necessitin.

 

També ha recordat la bateria d'ajuts que ja ofereix l'Ajuntament entre els que hi ha ajuts al comerç per trasllat d'activitats, per la implantació de mesures anti-covid, d'ajuts a nous autònoms o per la contractació de personal, entre altres.

El regidor també ha avançat que l'Ajuntament està estudiant una proposta adreçada al sector de la restauració i el turisme en relació al cobrament de les taxes d'escombraries i per les terrasses.

 

 

Les primeres reunions ja s'han fet, de forma telemàtica amb el conjunt de tots els implicats, però també se'n fan de més sectorials.

Jordi Masnou ha dit que l'equip de govern també prepara el pressupost de 2021, que estarà marcat per la pandèmia en totes les seves partides pressupostàries i en tots els àmbits de l'Ajuntament.