Vés al contingut
1

Xavier Amor: «Destinem 540.000€ a obres i inversions que faran empreses locals»

L’Ajuntament de Pineda destina 540.000€ a obres i inversions que faran empreses locals. Són actuacions que es trobaven recollides al pla de xoc econòmic municipal contra les conseqüències de la Covid-19. Finalment la inversió pública en obres menors ascendeix a 543.079,63 €. Algunes d’aquestes actuacions ja s’han realitzat, altres ja han estat adjudicades i la resta s’estan acabant de planificar. L'objectiu, segons ha explicat Xavier Amor, és ajudar les empreses locals i que elles s'encarreguin d'aquests treballs, dins dels paràmetres que permet la contractació pública.


Les obres, tant executades com previstes, són principalment en edificis municipals i en l’arranjament de voreres. Per exemple, s’estan fent reformes i millorant l'accessibilitat al Consultori de Poblenou (59.887,67 €) o les voreres al carrer Sevilla o avinguda Hispanitat (2.500 €). Seguint aquesta línia, també hi haurà una inversió de 56.000 € per a l’eliminació de barreres arquitectòniques als carrers Lleida, Arpelles, Extremadura i carrer Colom.

 

L'alcalde de Pineda ha explicat que «són contractes petits que podran fer les empreses de Pineda ja que la quantia no requereix fer concurs públic».