Vés al contingut
1

Temps més estable i temperatures que es recuperen

Foto: Ràdio Pineda

 

 

 

EL TEMPS DIMECRES 23 SETEMBRE

 

 

MÀXIMA D'AHIR: 24º

 

MÍNIMA D'AVUI: 16º

 

Pluja d'ahir dimarts: 23l/m2 a Pineda centre i 38l/m2 al Peu del Turó de la Guàrdia. Altres registres: 38 l/m2 a Santa Susanna, 25 l/m2 a Palafolls, Blanes va recollir 25l/m2 i Malgrat 23 litres.

 

 

 

 

PREVISIÓ:

 

Avui dimecres tenim temps més estable, potser amb alguns núvols però, avui, sense pluja. Vents fluixos i temperatures que pugen amb màximes que voltaran els 26º.

 

Demà dijous tindrem cel variable amb bandes de núvols i no es descarta la possibilitat d'algun ruixat per la tarda. El vent de garbí es reforçarà a la tarda i la mar també s'alterarà una mica. Temperatures sense canvis.

 

Divendres, amb l'entrada del front fred, es podran formar algunes nuvolades amb la possibilitat que arribi algun ruixat. A mesura que avancin les hores baixaran les temperatures.

 

I avancem que el cap de setmana tindrem vent del nord, amb domini del sol i temperatures baixes. Les màximes preveiem que es quedaran entre els 20-21º, i les mínimes, si calma el vent, atenció perquè podrien baixar als 10º. Mar de fons durant el cap de setmana onatge de metre a metre i mig d'alçada. Ho anirem seguint.

 

 

 

Dades del temps: Jordi Pérez