Vés al contingut
1

El número 110170, guanyador del segon sorteig de la Tómbola de Pineda


Avui s'ha fet el segon sorteig de 3000€ de la Tómbola de Pineda. El motiu és que durant el primer sorteig de dissabte es va detectar que hi havia butlletes amb numeració per damunt de 150.000, que és el topall que es va fer servir en el sorteig de dissabte. Avui s'ha fet el sorteig amb un topall de 154.000.


Segons ha explicat l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, «la impremta ha explicat que va tenir un problema a la maquinària d'impressió i 4000 butlletes van resultar ser defectuoses i sense numeració impresa. Per això van imprimir noves butlletes fins a una numeració de 154.000». Per això avui s'ha fet el sorteig amb el topall de 154.000.

 

Un programa informàtic ha triat el número guanyador a l'atzar. El sorteig s'ha fet en directe als nostres estudis avui a la 1 del migdia amb l'alcalde de Pineda, Xavier Amor i Cristina Deulofeu de Gent de Pineda.

1


 

La persona guanyadora d'aquest segon premi, tindrà fins el 7 de setembre a les 13 hores per dirigir-se al Centre Innova i fer entrega de la butlleta que ha resultat premiada. Rebrà un total de 120 xecs de 25€ per gastar al comerç pinedenc fins el 4 d'octubre, per tant, tindrà tot un mes per gastar 3000€.


 

Si no apareix la persona guanyadora abans del 7 de setembre a les 13 hores, el premi passarà al número immediatament posterior, per tant, el 110171 i així successivament fins a finals del mes de setembre, tal i com s'ha establert amb el primer sorteig dels 3000€ que es va fer dissabte. La numeració del premi a la nova numeració canviarà cada dilluns a les 13 hores.


 


 

El 2054, el número guanyador al sorteig de dissabte

La persona guanyadora ha de dirigir-se al Centre Innova amb la seva butlleta on, recordem, hi ha un número identificador. La persona guanyadora té un termini fins el 7 de setembre per presentar la seva butlleta. En cas que no aparegui, el número següent del guanyador, per tant, el 2055, passaria a ser el número guanyador i així de forma successiva fins a finals de setembre. Cada setmana canviaria el número guanyador en cas que no apareguin. En cas que no aparegui la persona guanyadora es faria així fins a finals de setembre.


 


 

Sorteig de 500 € a través de les xarxes socials

Dissabte també es va fer un sorteig entre totes aquelles persones que han compartit una foto seva amb una butlleta de la campanya i etiqueta a les xarxes socials de la campanya @tombolapineda a Facebook, Twitter i Instagram.

El sorteig ha donat com a guanyadora a Fina Font amb una fotografia a la botiga 'La Voliana' del Carrer Dr. Bertomeu. La butlleta ha estat triada a l'atzar per l'Adriana que ens ha ajudat a fer el sorteig. El premi ha estat de 500 € per gastar als comerços de Pineda.


 


 

140 establiments han participat a la 'Tómbola' del comerç pinedenc

Hi han participat 140 establiments comercials i s'han donat molts descomptes i també regals directes dels comerços pinedencs. Totes les butlletes tenien premi: des de descomptes de fins a 100 € per gastar en altres establiments adherits a regals directes com calçat i roba, productes de cosmètica, objectes de regal, pernils, sopars per a dues persones, serveis de perruqueria, tractaments de bellesa, etc.

L'Ajuntament de Pineda hi ha aportat 200.000 € per tal de potenciar l'economia dels comerços, restauració i empreses de serveis del municipi.


1