Vés al contingut
1

La Parròquia de Santa Maria celebra l'Ofrena a Sant Joan Baptista i l'Ofici Solemne

Recordem que l’Ajuntament de Pineda ha decidit, com a mesura preventiva en el context de la Covid-19, no celebrar la Festa Major 2020. Els únics actes que s'han fet són els que tenen relació amb la Parròquia de Pineda i han estat l'Ofrena a Sant Joan Baptista i l'Ofici Solemne del dia 29, festivitat del Sant Patró.

Enguany la missa ha estat concelebrada per Mossèn Dagoberto Rojas, vinculat a Pineda ja que hi va fer la formació abans de ser ordenat i també per Mossèn Ignasi Forcano i el mossèn de Pineda, Josep Casellas.

 

1

 

 

1
 

Els Gegants, exposats a l'Oficina de Turisme

Els Gegants de Pineda han estat presents durant aquests dies a l'Oficina de Turisme de la Plaça de Catalunya. És el primer cop en tota la història en que els Gegants de Pineda no fan cercavila per la Festa Major de Pineda. Els Gegants estan essent exposats i tothom que vulgui pot anar-los a veure en família. L'horari és de dilluns a diumenge en horari de mati i tarda fins a 2/4 de 8 del vespre i encara els podeu visitar aquesta setmana.

 

1

 


 

Ral.li fotogràfic

També es manté el 'Ral.li fotogràfic' dels Fotògrafs de Pineda per a poder tenir imatges de Pineda durant la pandèmia per a tenir-les com a document gràfic. Totes les bases les podeu conèixer a les xarxes socials i al web de Ràdio Pineda.

Els temes del ral·li fotogràfic que es proposen aquest any són: 'La COVID-19 a Pineda', 'Carrers' i 'Distanciament social'. Les fotografies s'han de fer arribar per correu electrònic a: info@fotografsdepineda.com abans del dimarts dia 1 de setembre.

 

1

 

Carrer Major, engalanat

El carrer Major també s'ha engalanat com és costum per les dates de la Festa Major. Enguany ho han fet amb motius mariners i s'hi han pogut veure elements de decoració fets pels mateixos veïns.


 

1
Can Piaixa