Vés al contingut
2

La Policia Local de Pineda intensifica els controls per l'arribada a la població dels visitants de segones residències

 

L'inspector en cap de la Policia Local de Pineda, Carles Santacreu, ha explicat aquest matí a Ràdio Pineda que "hi ha un trànsit excessiu que no és el de Pineda", i per això han incrementat els controls des de fa dies. Ha explicat com a exemple que ahir a Poblenou, només en una estona de control van posar 8 sancions per aquest motiu. Ha dit que els distintius als vehicles també els donen "pistes" de si aquests vehicles poden ser de fora, encara que no és determinant i s'ha d'aclarir, ja que els visitants de segona residència, si són propietaris, també poden adquirir els distintius per aparcar.

 

L'acumulat de denúncies arriba a les 270 sancions només pel tema del confinament. L'alcalde, Xaver Amor, ha explicat a Ràdio Pineda que suposaran 170.000€ en multes "que aniran destinades al pla de xoc econòmic a Pineda per la crisi del Coronavirus i d'ajut a famílies, autònoms i empreses", segons ha avançat l'alcalde.

 

En tot cas, l'Inspector en cap de la Policia Local de Pineda ha explicat que faran controls a tot el municipi, en diversos punts. L'objectiu és fer complir la normativa de l'Estat d'Emergència, amb el confinament a casa i desplaçaments només justificats.