Vés al contingut
1

El Govern espanyol licita les obres de reparació de la façana marítima de Pineda

Inicialment s'havia de fer la licitació el 9 de març però segons ha explicat l'alcalde de Pineda, ha rebut una comunicació on se l'informa que la licitació es fa avui. Això permetrà començar una mica abans les obres. És un concurs públic que engega per urgència l'Estat.

Xavier Amor ha dit que «es van posar a treballar des del primer dia i fins i tot es van desplaçar a Madrid perquè entenguessin que és una obra cabdal per Pineda». Xavier Amor ha afegit que «s'ha enviat el llistat de treballs que consta de retirar el carril bici, refer esculleres i fer-ne una de nova fins la Platja dels Pescadors i fer nous accessos a la sorra». L'alcalde ha dit que «espera que en poques setmanes comencin els treballs.

 

1

 

Recordem que el ple municipal de dilluns va sol·licitar la «delimitació de zona greument afectada pel temporal Glòria». Això permet poder rebre ajuts de les administracions per fer front a les despeses que ha generat el temporal. Uns ajuts que arribaran de l'Estat, la Generalitat i la Diputació.

Aquest divendres visita la platja de Pineda la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, a les 12 del migdia.

 

1