Vés al contingut
1

S'eliminarà el carril bici de formigó de la façana marítima per naturalitzar el passeig i evitar més destrosses en futurs temporals

L'Ajuntament de Pineda vol encarregar un estudi que detalli quina és la millor solució per protegir la façana litoral de la població. L'alcalde de Pineda ha dit que el Consell Comarcal també té previst fer-ne un però Pineda no pot esperar gaire més. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que «cal repensar com es refà el passeig de mar, fen-t'ho compatible amb l'ús turístic que ».

També ha explicat que el Ministeri ha informat que farà una escullera i ja s'han fet reunions per definir les obres. Es retirarà el carril bici de formigó en la seva totalitat, es refarà l'escullera a la Riera i es farà un nova escullera fins la Confraria de Pescadors. També ha dit que caldrà fer accessos per afavorir l'accés a la sorra de la platja. Ha afegit que «ja s'han fet reunions amb tècnics i per això creu que les obres per refer el passeig aniran ràpid». Es podrien licitar el mes de març i podrien començar a continuació., pocs abans de la Setmana Santa.

També ha dit que «s'espera que la sorra acumulada a La Tordera vagi regenerant les platges de nord a sud».