Vés al contingut
1

Noemí Llorens (En Marxa-JxCat): «Volem aportar una nova visió de millora i novetat a la política local"

Escolta aquí l'entrevista a Noemí Llorens

 

Ràdio Pineda ha encetat avui un cicle d'entrevistes als portaveus polítics a Pineda amb representació a l'Ajuntament, quan es compleix una mica més de mig any de les Eleccions Municipals. El torn l'ha obert Noemí Llorens d'En Marxa-JxCat. Hem tractat aspectes de la política local, valoració dels primers mesos de mandat, reptes de futur immediats i també hem tingut espai per la política catalana i espanyola.

 

Noemí Llorens ha dit que estan satisfets dels sis mesos a l'Ajuntament i també ha afegit que «han tingut molt bona rebuda a l'Ajuntament, per part del govern municipal i també del personal». Ha assegurat que volen portar una «visió de millora i novetat ja que es deuen als seus votants». Per això ha dit que «aporten una visió nova i pensant en llarg termini».

Com a temes destacats dels primers mesos de mandat, ha destacat les aportacions fetes per desencallar propostes per a Can Carreras. També ha dit que «estant orgullosos s'haver portat una moció per la igualtat de dones i homes al ple que demana més recursos, que es va aprovar» i la petició d'un nou Pla de Mobilitat Sostenible que millori l'actual i que tingui en compte les diferents discapacitats existents.

 

També ha destacat la feina feta pel seu grup municipal en matèria d'habitatge social i la demanda d'actualitzar el Pla d'Actuació sobre Energia Sostenible que tingui en compte aspectes del canvi climàtic, ja que la darrera vegada que es va actualitzar era el 2009.

Pel que fa a la política general, ha parlat de la necessitat d'aprovar el Pressupost de la Generalitat i en matèria de política espanyola, ha dit que «el Govern nchez té una altre to, però una altra cosa és que compleixin els acords que han promès».

 

1


 

Les entrevistes es fan quan faltin 20 minuts per les 9 del matí, en directe a Ràdio Pineda i es podran recuperar a radiopineda.cat

Demà és el torn de Marcos Ortega de Pineda en Comú.