Vés al contingut
Image
1

Comença la Setmana de l'Orientació Educativa

Cos
Els actes i xerrades van dirigits a alumnes de 4art d'ESO i Batxillerat, de Cicles Formatius i alumnes de l'Escola d'Adults i de FP que canvien d'etapa i es plantegen què estudiar. Podran assistir a xerrades amb l'experiència d'altres joves de Pineda, sobre estudis, treball i mobilitat internacional. També hi haurà un servei personalitzat d'informació, i ponències per a pares i mares i també per a professorat.
Image
Curs de monitors

Els mesos de maig i juny es farà a Pineda un curs de monitors de lleure infantil i juvenil

Cos

La Regidoria de Joventut, en col.laboració amb la Fundació Pere Tarrés, organitza un curs de monitors de lleure. El curs permetrà enllaçar amb l'estiu amb la possibilitat de fer pràctiques. El preu del curs és de 140 euros i està adreçat a joves empadronats a Pineda, d'entre 18 i 35 anys. El curs es fa al llarg de 100 hores presencials, 25h virtuals i 25 h per a fer la memòria. Les classes es faran a Can Jalpí els mesos de maig i juny, diumenges al matí i la tarda, i també els dissabtes al matí. Les inscripcions es fan a Can Jalpí i són limitades.

Image
Inauguració de la mostra

S'inaugura a l'Espai Jove l'exposició "Enrolla't de bon rotllo"

Cos

L'Espai Jove de l'Ajuntament de Pineda ha presentat l'exposició 'Enrotlla't de bon rotllo", dedicada a la sexualitat entre els joves. Són sis plafons que fan referència a diferents aspectes de la sexualitat i que han elaborat un grup de joves, amb el suport de l'equip educatiu de l'equipament, la tècnica de prevenció i promoció de la Salut i un agent de salut. Han treballat aspectes com les Relacions de dependència emocional, l'amor romàntic, l'assetjament, els mites i falses creences sobre la sexualitat i el fet de parlar de sexe amb els pares.

Subscriu-te a can jalpí