Les pastisseries de Pineda ofereixen torrons i neules tradicionals
Els pastissers de Pineda ja tenen a punt les postres per excel.lència de les festes, els torrons de Nadal. Malgrat la crisi, les famílies mantenen la tradició de comprar torrons artesans. El preu és més elevat que en un supermercat, però s'opta per comprar menys quantitat i apostar per la qualitat, especialment pensant en el sopar i el dinar de Nadal. A Pineda també les pastisseries fan neules tradicionals. Ho explica Carme Bou de Pastisseria Mallol. També hi ha famílies que la nit de Nadal compren o fan a casa unes postres especials: el tronc de Nadal, que està inspirat en el Tió segons ha explicat Carme Bou.
També a Pineda, com a totes les pastisseries del Gremi, els nostres pastissers els agrada innovar i fer torrons amb noves receptes. Tot i així, finalment, els que acaben tenint més sortida son els tradicionals, com el xixona, la crema cremada o les varietats de xocolata. I és que també en pastisseria, les Festes s'omplen de tradició.