Vés al contingut

La prestigiosa cuinera del Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar Carme Ruscalleda entrevistada a Ràdio Pineda

La prestigiosa cuinera del Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, Carme Ruscalleda, amb 3*Michellin, ha estat entrevistada a Ràdio Pineda sobre el Pèsol del Maresme i sobre la seva participació al Saló Alimentària. Durant aquests dies i fins a final de mes, es fan les Jornades Gastronòmiques de la cuina del Pèsol del Maresme on hi participen 18 municipis de la comarca, entre ells Pineda. Hem parlat amb la cuinera Carme Ruscalleda del Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, que ha estat present, recentment, al Saló Interncional de l'Alimentació i Begudes Alimentaria i ha explicat a Ràdio Pineda que van mostrar la cuina del pèsol del Maresme amb pesoleres, julivert, menta i ceba tendra.El pèsol, és un dels conreus amb més tradició a la comarca del Maresme. Actualment, es conreen diverses varietats de pèsol. Carme Ruscalleda ha dit que les més arrelades a la comarca i les més apreciades són les varietats garrofal i floreta. Carme Ruscalleda ha dit que és molt important la cocció del pèsol i diu que ara no vol coccions llargues sinò que cal cuidar el color i la delicadesa d'aquesta verdura. Les Jornades Gastronòmiques de la cuina del Pèsol del Maresme s'allarguen fins a final de mes.

Escolta l'entrevista

<iframe width="600" height="220" src="http://enacast.com/iframe/37199&quot; frameborder=0 allowfullscreen></iframe>