Vés al contingut

Les Jornades del Bacallà dels Restauradors de Pineda arriben al 20è aniversari

Fins diumenge es fan a Pineda les Jornades del Bacallà, en què un total de 7 restaurants pinedencs ofereixen a les seves cartes plats on el bacallà és el protagonista, combinat principalment amb productes de l'horta del Maresme. Aquest any, les Jornades del Bacallà arriben al seu 20è aniversari. El president de l'Associació de Restauradors, Salvador Boada, del restauran Diagonal, ha dit que les jornades estan consolidades gràcies a la qualitat i al treball dels restauradors

El restaurador Joan Viñola, de Can Formiga, ha explicat que les Jornades van molt i que una vegada més volen promocionar Pineda com a vila gastronòmica i alhora promocionar els seus restaurants.

Les Jornades del Bacallà acabaran diumenge i estan organitzades per l'Associació de Restauradors de Pineda. Els restaurants participants són Can Rosich, Can Gil, Pepet, Mas Pi, La Cantonada de Cubano, Can Formiga i Diagonal.