Vés al contingut
1

Onada rosa a Pineda: rècord de recaptació i de participants a la Marxa Contra el Càncer

Fotos: Ràdio Pineda/Ajuntament de Pineda

 

Escolta AQUÍ les entrevistes

Mira AQUÍ els vídeos de la Marxa

 

En total, 3.000 persones, amb la samarreta rosa d'enguany, han participat i s’han recaptat 32.000€, xifra record des que se celebra la caminada. La marxa ha estat organitzada per la Junta Local Pineda Contra el Càncer amb suport de l’Ajuntament. Han estat molts els participants, voluntariat i col·laboradors, i ha estat un dia que ens recorda la importància de la solidaritat i empatia que uneix tot un poble perla lluita contra el càncer. Així ho han explicat a Ràdio Pineda alguns dels participants.

 

L'alcaldessa de Pineda, Sílvia Biosca, ha dit que és un dia per tenir present tothom qui està afectat per la malaltia, els seus familiars, i les persones que ja no hi són. Ha destacat el paper de la Junta Local en l'organització, així com tot el suport que reben, i que han fet possible l'èxit de la marxa. En representació de la Junta Local de la Lluita Contra el Càncer, la Carmen i en Juli han volgut agraïr a tothom qui ho ha fet possible: entitats, comerciants i empreses, Ajuntament i, en conjunt, a tot el voluntariat. Això ha fet possible l'èxit de la Marxa.

 

1

 

La Marxa va tenir una amplíssima representació de la ciutadania de Pineda i d'altres poblacions veïnes. També hi va participar l'ex president de la Generalitat, Pere Aragonès, i regidors i regidores del govern municipal i de totes les forces amb representació a l'Ajuntament, PSC, ERC, Junts, PP i Pineda En Comú. A les 10 del matí,tothom va sortir amb energia per a fer un dels dos recorreguts habituals amb inici i final a la plaça de les Mèlies. Entremig del camí, hi havia punts d’avituallament que han estat possibles gràcies als voluntaris i voluntàries. Abans de la sortida, s’ha comptat amb la classe de zumba i música per a escalfar motors. Com cada any, no ha faltat la botifarrada popular per acabar bé la marxa.

 

1

1

1