Vés al contingut
1

Pineda vol batre el record de participants a la Marxa Contra el Càncer

 

El pròxim diumenge 20 d'octubre se celebra un any més la popular marxa per la lluita contra el càncer a Pineda. Per aquest 2024, volen batre el rècord de participació amb més de 3000 participants i els més de 26.000 € recaptats de l'any passat.

La marxa començarà a les 10 del matí amb sortida i arribada a la plaça de les Mèlies, passant pel passeig marítim. Abans però, es podran fer activitats d'escalfament en grup, així com aprofitar per socialitzar amb els altres participants de la caminada.

Es podrà escollir entre dos recorreguts: el curt, de 2,3 km i el llarg de 6,8 km. En arribar, començarà una botifarrada popular acompanyada d'una ampolla d'aigua. Durant el recorregut també hi haurà avituallaments d'aigua i fruita.

 

Cesareo Areales i la Carmen Montoya, de la Junta Local de Lluita contra el Càncer, han explicat a una entrevista amb Ràdio Pineda que «és un dia que et fa estar orgullós de formar part del poble. Es fa germanor i tens a una gran família. És un dia on es demostra que podem comptar els uns amb els altres quan ens necessitem».

1

 

Les samarretes i tiquets les podeu trobar cada tarda a la Plaça de les Mèlies i els dies laborables al Centre Cívic Poblenou, així com a diferents negocis de Pineda. La Marxa està organitzada per la Junta Local de la Lluita Contra el Càncer, amb el suport de l'Ajuntament de Pineda.

 

1