Vés al contingut
1

Es reprèn la programació de l’Auditori amb Pep Plaza

 

Les entrades es poden comprar al web www.auditoripineda.cat, també a Can Comas de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre, i si queden entrades, el mateix dia de l’espectacle a l’entrada de l’Auditori.

Després del parèntesi de l’estiu, la programació estable de l’Auditori continuarà el dissabte 19 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre, amb el monòleg de l’actor Pep Plaza: ‘El Substitut. Com ser tu mateix i no morir en l’intent’. Un muntatge que combina l’humor, la sàtira i la música on l’actor Pep Plaza interpretarà més de 50 personatges. Encara queden entrades. El preu és de 20€.

El dissabte 16 de novembre arriba l’espectacle musical ‘Lo nuestro estaba cantado’ amb l’actor pinedenc Jaume Casals i Rocio Madrid. Gairebé no queden entrades, així que no trigueu en comprar-les. Després de l’èxit a Barcelona, i una gira arreu de l’estat, actuaran a Pineda amb aquest musical de creació pròpia i que vol donar visibilitat al talent del país. Jaume Casals ha explicat a Ràdio Pineda que tot i ser un musical aparentment senzill, té girs molt divertits i dramàtics a partir d’escenes molt quotidianes. Preu entrada: 15€

 

2
 


 

La programació continuarà el diumenge 15 de desembre amb un altre musical. En aquesta ocasió, la Roda Produccions porta l’espectacle familiar ‘Hansel & Gretel on els personatges s’endinsaran en un fascinant i perillós viatge amb l’únic objectiu de trobar el camí que els guiï cap a casa. Preu de l’entrada 5€.

 

3

 

I finalment, el Concert de Nadal, que es farà el diumenge 22 de desembre amb ‘Mil Notes de Nadal’. El donatiu de l’entrada serà de 5€ i tota la recaptació es destinarà a la campanya ‘Cap nen sense joguina’ que coordinen Creu Roja i Càritas.

Trobareu tota la informació dels espectacles, horaris i preus al web www.auditoripineda.cat

 

4