Vés al contingut
1

Diego Sánchez (PP): «Amb el PSC, no treballo en clau de partit, només treballo pensant en Pineda»

 

 

Escolta l'entrevista a Diego Sánchez

 

Ràdio Pineda ha continuat amb la ronda d'entrevistes als regidors portaveus dels grups municipals i avui ha estat el torn de Diego Sánchez del PP. Durant l'entrevista ha fet repàs de la seva tasca al govern a la regidoria de Seguretat Ciutadana i Mobilitat i ha dit que «fan un bon balanç en matèria de seguretat i de l'estiu a Pineda». Ha afegit que «tot és millorable però durant el primer semestre de 2024 s'han reduït un 5% els delictes a Pineda, mentre que en altres poblacions han empitjorat les dades». Ha afegit que «això és mèrit dels professionals de la seguretat».

Diego Sánchez també ha posat en valor la tasca dels cossos de seguretat i emergència, i ha posat com a exemple els ruixats d'ara fa uns dies i ha fet esment de la tasca feta per la Policia Local, Brigada i Protecció Civil.


 

També ha volgut remarcar la col·laboració amb altres forces policials, i del reforç de la vigilància en punts conflictius com ara l'Estació de Tren amb controls conjunts entre Policia Local i Mossos. També han fet inspeccions amb la Policia Nacional per a temes relacionats amb treball i amb la Guàrdia Civil han fet operacions conjuntes als mercats.


 

Diego Sánchez ha explicat que la plantilla policial és ara de 45 agents però «no són prou per una població com Pineda, tot i complir la ràtio», i per això ha anunciat la voluntat de convocar 7 noves places durant el 2025, «en previsió que també hi haurà jubilacions».

També ha recordat que Espanya continua en alerta 4 segons el Ministeri de l'Interior.

El regidor del PP està satisfet d'entrar al govern, i de la tasca conjunta amb tots els regidors i regidores del PSC. Ha explicat que «s'hi troba bé i molt ben acollit, no parlen en clau de partit, només treballen en clau de Pineda». També ha dit que «un repte és agilitzar l'administració local».

De l'oposició ha dit que «la troba fluixa i s'equivoquen a l'hora d'exposar temes i sobretot en el torn de preguntes dels plens» ha afegit que «jo podria estar content perquè formo part del govern, però l'oposició és de fireta».


 

Dels reptes que té Pineda ha parlat de la lluita contra els incívics, millorar encara més la seguretat i ha afegit que «s'acosten festes, i el conjunt de professionals vetllaran perquè tot funcioni». També ha agraït la tasca de molts veïns, perquè «tenim la sort de tenir 30.000 ulls de veïns i veïnes que avisen i ajuden per detectar accions de delinqüència».

 

Demà és el torn de Noemí Llorens, de Junts per Pineda. Les entrevistes senceres es poden escoltar a www.radiopineda.cat