Vés al contingut
1

Nou èxit de públic per veure el musical ‘La Botiga dels Horrors'

 

Fotos de Joan Caimel.

 

Aquest diumenge a les 7 de la tarda s'ha tornat a representar una nova funció d'aquest èxit del CCR i la darrera funció serà el proper 6 d’octubre durant la celebració de la Diada del Centre. Ja no hi haurà més representacions a Pineda.

Les entrades es poden comprar al web del Centre www.ccrpineda.cat i a la taquilla del teatre el mateix dia de l’obra.


 

Recordem que l’espectacle és una adaptació que ha fet el Centre i es tracta d'un musical familiar i divertit, creant una planta còmica, divertida i simpàtica. A banda del vestuari i la interpretació dels personatges, que canten i ballen en directe, destaca l’escenografia, i la mateixa planta, protagonista de l’obra, que parla, canta i es mou.

 

1


 

1


 


 

El teatre pinedenc entrega el Premi Centre Cultural i Recreatiu a Visitació Comas i Basart

L'entrega del premi es farà diumenge durant la celebració de la Diada del Centre, durant la presentació de la nova temporada de teatre, a les 12 del migdia a la sala gran del Centre Cultural. La junta del Centre cultural ha destacat que Visitació Comas «és història viva, i activa, que encara assisteix a l'estrena de totes les produccions del Centre, al concurs de teatre, i a altres activitats que organitza el Centre Cultural, la seva entitat».

 

Diada del Centre Cultural

És la gran festa del teatre pinedenc en que es dona a conèixer la programació de la nova temporada teatral de l’entitat. Els actes comencen a les 11 del matí amb la missa a la Parròquia de Santa Maria i amb la participació dels socis de l’entitat. En acabar, i a la sala gran del Centre, a les 12 del migdia, es farà la presentació de la nova temporada de teatre. I a les 2 del migdia es farà el dinar de germanor al restaurant Pura Brasa de Pineda. A les 7 de la tarda, es farà la darrera representació del musical ‘La Botiga dels Horrors’. Entrades al web www.ccrpineda.cat

 

El preu del dinar és de 33€ i cal que feu la reserva trucant al telèfon 633 66 90 90 indicant nom i cognoms de tots els comensals i opció de segon plat. El pagament s’ha de fer abans del 2 d’octubre.