Vés al contingut
1

Continua el Festival Cinemart, després de l'èxit de la inauguració i l'estrena de 'El Baró de Montpalau'

Continua el Festival Cinemart, després de l'èxit de la inauguració i l'estrena de 'El Baró de Montpalau'. Aquest dimarts a partir de les 6 de la tarda a l’Auditori, podeu veure produccions pròpies del Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda: ‘Sara’, una ficció sobre la folklorista pinedenca Sara Llorens, i ‘Major, 57’, que parla dels últims dies abans d’exiliar-se del matrimoni entre el polític Manuel Serra i Moret i Sara Llorens. Recordem que, en motiu del 10è aniversari del Festival, Cinemart projecta aquests dies els seus anteriors treballs.

I avui, des de les 7 de la tarda es projecten més pel·lícules finalistes que opten a premi. A banda de les projeccions previstes per avui, es farà el passi de les pelicules "De Dentro Do Quarto" de Paula Magrini Urbinati i "(R)ojo por (R)ojo de Lucía Aparici Azanza, que s’havien de projectar ahir però, a causa del mal temps i la pluja, no es van poder veure.

Tota la informació dels horaris i projeccions a www.cinemartpineda.org

 

 

Amb l'Auditori ple de gom a gom s'ha donat el tret de sortida a al Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda.

Destaca l’estrena de la primera part de ‘El Baró de Montpalau’, producció de Cinemart. També van recuperar el curt "Coromines" una ficció sobre el filòleg Joan Coromines que va viure a la nostra Vila. El protagonitza Jordi Banacolocha, que va ser present a l'acte, i també vam parlar amb ell des de Ràdio Pineda.

 

L’acte d’inauguració del festival també ha comptat amb la presència de Fernando Bonelli, director del curtmetratge "Me llamabas Septiembre", i d’Agustí, director de "Macho Man". També de l'actor pinedenc Jaume Casals. Va haver els parlaments inaugurals del president de Cinemart, Javier Sánchez, i la regidora de Cultura Verònica Rebollo. L'Estel Villaronga, també protagonista de "El Baró de Montpalau" va presentar l'acte.

 

1

1