Vés al contingut
1

Comença el 10è Festival Internacional de Curtmetratges de Pineda

 

 

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

El festival, organitzat per Cinemart, comença avui i acabarà el dissabte amb la Gala de Cloenda i l’entrega de Premis a L’Auditori. S'han presentat 1041 pel·lícules de 50 països diferents i se n'han triat 40 que es podran veure cada dia des de les 7 de la tarda a l’Auditori, amb entrada gratuïta.

Javier Sánchez, president de Cinemart ha destacat el nivell dels treballs, l’alta participació i l’abast del Festival. A més, també s'han presentat 84 pel·lícules en català que opten al premi de Millor curtmetratge en la nostra llengua.

 

Marçal Mora, membre de la Junta de Cinemart ha explicat que una de les altres novetats és que, en motiu del 10è aniversari del Festival, es projectaran les produccions anteriors de Cinemart, dedicades a Pau Gibert, el Pirata Dragut, Sara LLorens o Arethusa, entre d’altres treballs. El festival comença avui mateix amb l’estrena d‘El Baró de Montpalau’. Marçal Mora ha dit que tenen moltes ganes d’ensenyar la primera part del treball.

 

2

 

 

 

Durant els dies que dura el festival han confirmat la seva assistència diària, actors, directors i productors de diferents pel·lícules. L’entitat també retrà un homenatge pòstum a Itzíar Castro, que va morir l’any passat a Lloret. Javier Sánchez i Maria Tàpia han explicat que el dijous es projectarà el curt ‘L@ Cita,’dirigit, produït i protagonitzat per ella mateixa.

 

La Gala de Cloenda i l’entrega de premis és dissabte a les 6 de la tarda a l’Auditori, amb entrada lliure fins a completar l’aforament.


 

S’entregaran premis al millor curtmetratge, a la millor comèdia, al millor curt en català, premi ‘Revelació’ a la millor actuació i el premi del públic. Trobareu tota la informació al web www.cinemartpineda.org


 

 

2

 

 

 

 

3

 

 

 

 

Avantatges socis Cinemart

Recordem que, si voleu ser socis de Cinemart, la quota és de 15 € al any. Ho podeu fer a través de la pàgina web de l’entitat, també us podeu fer socis durant els dies que dura el festival, o trucant al telèfon 609393913. Ser soci de l’entitat us permet accés gratuït a totes les projeccions del Festival, descomptes en entrades en alguns museus i teatres, als cinemes Ocine de Blanes i Arenys, en algunes activitats de lleure, entre altres. Més informació a: www.cinemartpineda.org

 


 

1