Vés al contingut
1

Pineda té un grup de marxa nòrdica

Foto de portada: Ajuntament de Pineda

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

El grup es diu ‘La Sargantana’, el formen un grup de 40 pinedencs amants d’aquest esport, que de forma continuada, fan caminades. De fet, la iniciativa va començar amb sortides esporàdiques organitzades per la regidoria de Salut de l’Ajuntament de Pineda, i amb el temps, han creat aquest grup, amb l’objectiu de trobar-se més sovint. Rita Castellano i Jordi Soler, membres del grup, han explicat que la marxa nòrdica és un esports que pot practicar tothom i té molts beneficis per la salut.

 

1

Rita Castellano i Jordi Soler als estudis de Ràdio Pineda

 

 

El grup va quedant en dies i hores diferents, segons la conveniència de les persones. Es van adaptant i organitzant a través del grup de whatsapp. La Rita i en Jordi ha dit que caminen pel Passeig Marítim de Pineda però també van cap al Far de Calella, Santa Susanna o Blanes.

 

A partir de dimarts que ve, dia 10 de setembre, organitzen una formació de 9 sessions de durada, oberta a tothom. Es farà tots els dimarts a 2/4 de 10 del matí amb una monitora de Marxa Nòrdica. Si esteu interessats en fer la formació o en formar part del grup ‘La Sargantana’ heu de trucar al telèfon 616 32 67 47. Per a més informació també podeu fer un correu electrònic a salut@pinedademar.org